torsdag 11. april 2013

FoU-konferanse på Landås

Et glimt av fremføringen vår. Jeg er med bak der til høyre, med blå dongeribukse og hvit overdel ;)

Hva er FoU-konferansen? -Jo, det er avdeling for lærerutdanning ved Høgskolen i Bergen som vil skape et forum der ansatte og studenter setter fokus på eget forsknings- og utviklingsarbeid. Konferansen blir arrangert av studenter og ansatte i samarbeid. Dette kan leses mer om her og her.

I forbindelse med denne FoU-konferansen ble vi elever i første, andre og tredje på FØUK spurt om vi ville være med på en Performanse/Flashmob. Jeg lot meg ikke be to ganger og ble gjerne med, har ikke angret ett sekund. Det har vært både lærerik og spennende, og ikke minst morsomt. Mange rare forslag og for en kreativitet. Lurer på om de som fikk dette med seg syntes det var like artig som vi som var med? Jeg hadde i hvertfall store problemer med å holde latteren tilbake da vi holdt på med fremføringen :)

I tillegg til dette var jeg også med på en posterpresentasjon. Det var interessant for meg å få med meg hele prosessen fra innsamling av informasjon til ferdig resultat i form av plakater. To av de andre som er med i gruppen skal holde et foredrag om temaet ved en senere anledning.

Vår presentasjon er de to plakatene til høyre på bildet over.
Illustrasjoner og layout: Anita S. J.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar