tirsdag 19. juni 2012

Tverrfaglig eksamen

Siste eksamen før sommeren er unnagjort. Det var en tverrfaglig eksamen der vi skulle bruke det vi har lært i løpet av året innen musikk, drama og forming. Oppgaven var å lage en surrealistisk fremføring.

Her er jeg kanin :)

I stykket er jeg en kanin. Jeg brukte en hvit heldekkende drakt, som en vanligvis buker når en maler med spraylakk, den var passelig posete for meg. Jeg laget også en stor rosa dusk til hale i samme rosafarge som sokkene jeg brukte. Det er lurt med sokker som har antiskli under, ellers aner jeg ikke hvordan det hadde gått på den glatte scenen. Hadde egentlig tenkt å ha kaninører, men siden jeg skulle stompe kompen (slå kollbøtte eller stupe kråke for de som ikke skjønner Bergensk) så droppet jeg det og heller bare laget musefletter med store hvite strikk. Til slutt så brukte jeg teatersminke og laget snute og værhår i ansiktet.


Vi var en gruppe på fem personer som løste oppgaven på tre dager med fremvisning på den fjerde. Det ble både utfordrende og lærerikt, men vi hadde det kjekt hele veien :)